I 2023 er der desværre ikke nogen sponsorpulje

I årene fra 2019 til 2022 har vi I Helsinge Brugsforening haft fornøjelsen at støttet mange lokale ildsjæle, som med deres initiativer har gavnet vores nærområde.

Desværre udviklede 2022 sig ikke som håbet, og har været en svær periode for Kvickly Helsinge som det har været for alle butikker i detailhandlen.
Samtidig er vi endnu ikke sikre på at 2023 bliver tilstrækkeligt meget bedre end 2022.

Set i det lys, og da vi har investeret voldsomt i at vedligeholde vores butik og opgradere vores fysiske rammer de seneste år, har vi besluttet at prioritere en yderligere konsolidering af vores økonomi for at sikre vi bliver ved med at have et supermarked af vores art i Helsinge. Af den årsag bliver der beklageligvis ikke uddelt midler i form af en sponsorpulje i 2023.

Vi forventer dog igen i 2024 at kunne uddele midler fra vores sponsorpulje, og ser frem til igen at kunne yde vores bidrag til det lokale foreningsliv.
Vi vil vende tilbage herom når tid er.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Helsinge Brugsforening.

 

Gavecheck 2019

Fra tidligere års uddeling af midler fra sponsorpuljen.

 

Formål

Kvickly Helsinge (Helsinge Brugsforening) vil gerne

  • Belønne foreningsliv og fællesskaber i vores område
  • Støtte initiativer som er til gavn for lokalområdet og vores medlemmer
  • Være med til at sætte fokus på de frivillige projekter som gør en indsats for andre i vores lokalområde

Puljen

Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje fortsætter i 2022, da vi mener, at projekter, der bidrager til det lokale foreningsliv, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde, - denne gang 100.000 kr.

 

Projekter

Der kan søges støtte til lokale initiativer og projekter, som er drevet af frivillige ildsjæle, baseret på fællesskab og som ligger inden for Kvickly Helsinges nærområde. Der kan søges støtte til projekter i allerede etablerede foreninger eller til helt nye projekter. Projektet skal leve op til ét eller flere af de kriterier I finder under ”Formål”. Hvis projektet kan foreslå en eller anden form for modydelse til gengæld for støtten, er det blot en fordel. Dette kan være i form af et mindre arrangement, en særlig indsats eller andet.  

 

Ansøgning

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men sidste frist for ansøgning til puljen i 2022 er tirsdag den 3. maj, 2022. I skal søge om støtte på ansøgningsskema, som findes nederst på siden. Modtagerne får direkte besked, og midlerne vil blive uddelt medio juni ved en uddelingsceremoni.

  

Betingelser for støtte

Det bevilgede beløb skal som udgangspunkt bruges inden udgangen af 2022. Beløbet skal bruges til det formål, der er søgt støtte til. Kvickly Helsinges navn og logo medtages i forbindelse med offentlig omtale af aktiviteten. I skal som udgangspunkt dokumentere jeres udgifter i form af kvitteringer.

 

Evt. spørgsmål kan rettes til formanden

 

 

A webform by Podio - click here to get yours