Fisk

 

Frisk fisk, 6 dage om ugen!

Fisk er heldigvis ved at vinde indpas i mange danskeres hverdag. I Kvickly Helsinges fiskeafdeling finder du frisk fisk fra mandag til lørdag. Vi kommer selv fra Proviant på Gilleleje Havn, og hver morgen henter vi vores fisk på fiskeauktionen, og sørger for, at du som kunde altid kan være sikker på, at den fisk du køber hos os er lige så frisk, som hvis du købte den på havnen.

Gode tips til tilberedning

Mangler du inspiration til, hvordan du afveksler måden at tilberede din fisk på, så har vi en håndfuld gode råd på lager. Vi har nemlig masser af erfaring fra Proviant i Gilleleje, hvor vi serverer fisk og andre delikatesser. Vi deler gerne vores erfaring med dig, så du måske kan blive endnu gladere for den dejlige spise.

Stort og spændende udvalg

Vores udvalg spænder vidt, og følger selvfølgelig sæsonen. Vi tilstræber, altid at have fisk i butikken, som passer til de flestes behov.

Ugens fisk

Hver uge finder vi en særlig fisk frem, som vi sælger til ekstra god pris. Se på skiltene, hvad denne uges fisk står på.

Færøsk laks – et kapitel for sig

Som noget særligt, sælger vi den fantastiske færøske laks. Den færøske laks er laksens Rolls Royce, og helt ubeskrivelig lækker. Der er kun én ting at sige: Smag selv!

Frokost delikatesser og tapas

Til din frokost har vi masser af røgede fisk, delikate fiskesalater og mange andre lækkerier. Er du til tapas har vi også tit små fiskefristelser og andre tapas i disken.

Fisk i kølemontrerne

Som den hurtige løsning, finder du også nogle af vore produkter i kølemontren foran vores disk, eller i fiskedisken i forområdet.

 

Besøg vores disk og lad dig inspirere!

 

 

Fisk2 Kvickly Helsinge

 

Fisk1 Kvickly Helsinge