Vin

 

Velkommen til Vinafdelingen!

Tag et kig ind i vores mere en 100m2 store vinafdeling og gør en god handel. Vi har altid et stort udvalg af vine fra alle de populære vinområder i verden.

En verden af vin

Smag f.eks. en af vores vine fra det kendte australske vinhus Hardy’s. Eller måske er du mere til argentinsk vin? Også Chile er godt med. Særligt Casillero del Diablo fra vinhuset Concha y Toro ligger højt på hitlisten. Endelig er selvfølgelig også de fantastiske italienske vine rigt repræsenteret: Barolo, Brunello og Amarone er altid en sikker vinder, men vi har også mange lidt mere anonyme, frugtrige vine. Italien er nok ved at blive det vinland, som mange danskere sætter allermest pris på.

Bag-in-box

Vores sortiment af Bag-in-box vine er ligeledes meget stort, og vi forsøger konstant at udvide og forbedre udvalget. Og kvaliteten af bag-in-box vinene er steget markant gennem de seneste år.

Det skal være nemt

Vi har sørget for, at det er nemt for dig at købe vin i Kvickly Helsinge. Mange af vores vine står klar i 6 styks kartoner, så det er hurtigt og nemt at sætte kassen i indkøbsvognen. Har du svært ved at nå, så spørg personalet. Vi hjælper altid gerne.

Gode og billige restpartier

Selvom vores faste sortiment er meget stort, er vi altid meget opmærksomme på gode og billige restpartier, så du kan få mulighed for at få et ekstra godt tilbud med hjem i kurven.

Vin retur

Vores fornemste opgave i vinafdelingen – såvel som i alle vore andre afdelinger – er at sikre, at du som kunde får den bedste oplevelse. Derfor tager vi naturligvis også uåbnede flasker vin retur med et smil, hvis du har fået købt for meget. Men husk: Du skal gemme bon’en.

Smagninger og andre tiltag

Vi har tit et par åbne flasker, som du er velkommen til at smage på. Desuden tilstræber vi, i perioder, at tilbyde f.eks. forskellige smagninger, men det kunne også være andre tiltag eller information, som vi gerne vil tilbyde til vores kunder. Følg med på facebook eller i app’en.

Professionel rådgivning

At købe vin, kan være lidt af en opgave. Vi mener, at den rette vin til maden sætter prikken over I’et. Hvis du er i tvivl, så spørg os, vi vil meget gerne hjælpe med at vælge den helt rigtige vin til dig og dine gæster. Har du brug for en vingave, hjælper vi også gerne. Vi har et udvalg af vine i gavekasser, men vælger du en vin fra hylden har vi selvfølgelig gaveæsker til et hvert formål.

 

Kom ind og få en snak

 

Vin1 Kvickly Helsinge

 

Vin2 Kvickly Helsinge