DAGENS RET 

 

 

Oktober 

Mandag d. 26/10 Kyllingebryst m. bearnaisesauce, kartoffelbåde og salat
Tirsdag d. 27/10 Dagens fisk
Onsdag d. 28/10 Kogt hamburgerryg m. stuvet spinat, brunede kartofler og karotter
Torsdag d. 29/10 Helstegt nakkefilet m. skysauce, kartofler og asier
Fredag 30/10 Svinemørbrad m. champignonsauce, salat og helstegte kartofler

 

November 

Mandag d. 2/11 Farsbrød med svesker m. skysauce, surt og kartofler
Tirsdag d. 3/11 Dagens fisk
Onsdag d. 4/11 Forloren hare m. skysauce, ribsgelé og kartofler
Torsdag d. 5/11 Herregårdsbøf m. bearnaisesauce, salat og kartoffelbåde
Fredag d. 6/11 Skinkescnitzel m. stegte kartofler, ærter og bearnaisesauce

Mandag d. 9/11 Fyldt svinemørbrad m. champignonsauce, kartoffelbåde og salat
TIRSDAG D. 10/11 MORTENS AFTEN VI HAR ÅBEN TIL KL. 20 OG GLÆDER OS TIL AT SERVERE MASSER AF LÆKKER AND BÅDE UD AF HUSET OG I HUSET
Tirsdag d. 10/11 Flæskesteg m. skysauce, kartofler og rødkål
Onsdag d. 11/11 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder
Torsdag d. 12/11 Tyndsteg m. bagt kartoffel, bearnaisesauce og salat
Fredag d. 13/11 Gl. dags oksesteg m. kartofler, tyttebær, asier og skysovs

Mandag d. 16/11 Boller i karry m. ris og råkost
Tirsdag d. 17/11 Dagens fisk
Onsdag d. 18/11 Biksemad m. bearnaisesauce, rødbeder og rugbrød
Torsdag 19/11 Stegt flæsk m. persillesauce, rødbeder og kartofler
Fredag d. 20/11 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, kartofler, tyttebær og asier

Mandag d. 23/11 Hamburgerryg m. stuvet spinat og brune kartofler
Tirsdag d. 24/11 Dagens fisk
Onsdag d. 25/11 Brunkål m. røget flæsk, kogt medister og sennep
Torsdag d. 26/11 Mørbradgryde m. ris og salat
Fredag d. 27/11 Helstegt svinemørbrad m. champignonsauce, stegte kartofler og salat

Mandag d. 30/11 Bankekød med kartoffelmos og rødbeder

 

December 

Tirsdag d. 1/12 Dagens fisk
Onsdag d. 2/12 Frikadeller m. stuvet blomkål, rødbeder og kartofler
Torsdag d. 3/12 Gullasch m. mos og rødbeder
Fredag d. 4/12 Andesteg m. hvide kartofler, skysauce og rødkål

Mandag d. 7/12 Ristaffel med diverse tilbehør
Tirsdag d. 8/12 Dagens fisk
Onsdag d. 9/12 Medister m. grønlangkål og brune kartofler
Torsdag d. 10/12 Hakkebøf m. kartofler, skysauce og bønner
Fredag d. 11/12 Mørbradbøffer m. bløde løg, champignonsauce, salat og stegte kartofler

Mandag 14/12 Mørbradbøf m. salat, kartoffelbåde og champignonsauce
Tirsdag d. 15/12 Dagens fisk
Onsdag d. 16/12 Hamburgerryg m. stuvet spinat og brune kartofler
Torsdag 17/12 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 18/12 Gl.dags oksesteg m. glaseret løg, skysauce og kartofler

Mandag 21/12 Tyndsteg m. flødekartofler og salat
Tirsdag d. 22/12 Skinkeschnitzel m. stegte kartofler, bearnaisesauce og ærter
Onsdag d. 23/12 Lille juleaften Flæskesteg med tilbehør også ris a la mande Julepris denne dag KUN 65,-
Torsdag d. 24/12 LUKKET
Fredag d. 25/12 LUKKET
Lørdag d. 26/12 LUKKET
Søndag d. 27/12 Brunchbuffet til en hel vild pris 75,- Serveres fra kl. 10.00-13.00

Mandag d. 28/12 Glaseret skinke m. flødekartofler og salat
Tirsdag d. 29/12 Stjerneskud
Onsdag d. 30/12 Helstegt svinemørbrad m. champignonsauce, kartoffelbåde og salat
Torsdag d. 31/12 4 tarteletter med høns i asparges KUN 35,-

Vi lukker kl. 15.00 Tak for i år og godt nytår

 

 


 

 
Dagens ret - kan også tages med hjem

Pris 69,-

Ret til ændringer forbeholdes


Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt