DAGENS RET 

 

 

August  


Mandag d. 24/8 Pasta m. kødsauce og revet ost
Tirsdag 25/8 Dagens fisk
Onsdag 26/8 Biksemad m. bearnaise, rødbeder og rugbrød
Torsdag d. 27/8 Krebinet m. stuvede ærter og gulerødder
Fredag d. 28/8 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, kartofler, asier og tyttebær

Mandag d. 31/8 Mørbradgryde m. ris og salat

 

September 


Tirsdag d. 1/9 Dagens fisk
Onsdag d. 2/9 Krebinetter m. stuvet ærter/gulerødder og kartofler
Torsdag d. 3/9 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 4/9 Stegt flæsk m. persillesauce, kartofler og rødbeder

Mandag d. 7/9 Koteletter i fad m. ris og salat
Tirsdag d. 8/9 Dagens fisk
Onsdag d. 9/9 Herregårdsbøf m. bearnaisesauce, salat og kartoffelbåde
Torsdag d. 10/9 Forloren hare m. skysauce, kartofler, asier og ribsgelé
Fredag d. 11/9 Flæskesteg m. skysauce, kartofler og rødkål

Mandag d. 14/9 Boller i karry m. ris, råkost
Tirsdag d. 15/9 Dagens fisk
Onsdag d. 16/9 Kalvefrikasse m. kartofler
Torsdag d. 17/9 Nakkesteg m. barbecuesauce, kartoffelbåde og salat
Fredag d. 18/9 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, asier, tyttebær og kartofler

Mandag d. 21/9 Brændende kærlighed m. rødbeder og mos
Tirsdag d. 22/9 Dagens fisk
Onsdag d. 23/9 Mørbradbøf m. champignonsauce, pommes rösti og salat
Torsdag d. 24/9 Skinkeschnitzel m. stegte kartofler, skysauce og ærter
Fredag d. 25/9 Tyndsteg m. bagt kartoffel, bearnaisesauce og salat

Mandag d. 28/9 Butterchicken m. ris og salat
Tirsdag d. 29/9 Dagens fisk
Onsdag 30/9 Bankekød med kartoffelmos og rødbeder

 

Oktober 

Torsdag d. 1/10 Hakkebøf m. bløde løg, skysauce, surt og kartofler
Fredag d. 2/10 Gl. dags oksesteg m. skysauce, kartofler, tyttebær

Mandag d. 5/10 Kyllingeschnitzel m. kartoffelbåde pimentsauce og salat
Tirsdag. d 6/10 Dagens fisk
Onsdag d. 7/10 Stegt medister m. stuvet grønkål og kartofler
Torsdag d. 8/10 Bøf stroganoff m. kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 9/10 Glaseret skinke m. flødekartofler og bønner

Mandag d. 12/10 Kylling i karry m. ris og råkost
Tirsdag. d 13/10 Dagens fisk
Onsdag d. 14/10 Forloren hare m. skysauce, kartofler og ribsgelé
Torsdag d. 15/10 Stegt flæsk m. persillesauce, kartofler og rødbeder
Fredag d. 16/10 Kalvesteg m. skysauce, grønsager og kartofler

Mandag d. 19/10 Rullesteg m. skysauce, kartofler og surt
Tirsdag d. 20/10 Dagens fisk
Onsdag d. 21/10 Frikadeller m. stuvet hvidkål, kartofler og karotter
Torsdag d. 22/10 Gullasch m. kartoffelmos og rødbeder Fredag d. 23/10
Flæskesteg m. rødkål, skysauce og kartofler

Mandag d. 26/10 Kyllingebryst m. bearnaisesauce, kartoffelbåde og salat
Tirsdag d. 27/10 Dagens fisk
Onsdag d. 28/10 Kogt hamburgerryg m. stuvet spinat, brunede kartofler og karotter
Torsdag d. 29/10 Helstegt nakkefilet m. skysauce, kartofler og asier
Fredag 30/10 Svinemørbrad m. champignonsauce, salat og helstegte kartofler


 

 
Dagens ret - kan også tages med hjem

Pris 69,-

Ret til ændringer forbeholdes


Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt