DAGENS RET 

 

 

Januar 

Mandag d. 4/1 Brændende kærlighed m. kartoffelmos og rødbeder
Tirsdag d. 5/1 Gratineret kulmule m. kartofler og grønt
Onsdag d. 6/1 Oksesteg m. kartofler, madeirasauce og salat
Torsdag d. 7/1 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler
Fredag d. 8/1 Tyndsteg m. bagt kartoffel, bearnaisesauce og salat

Mandag d. 11/1 Stegt kyllingebryst m. karrysauce, ris og grønt
Tirsdag d. 12/1 Fiskefilet m. remoulade, kartofler og citron
Onsdag d. 13/1 Gule ærter m. medister, kogt flæsk, kartofler, sennep og rødbeder
Torsdag d. 14/1 Herregårdsbøf m. kartoffelbåde, bearnaisesauce og bønnesalat
Fredag d. 15/1 Flæskesteg m. skysauce, kartofler og rødkål

Mandag d. 18/1 Lasagnette m. salat og brød
Tirsdag d. 19/1 Dagens fisk
Onsdag d. 20/1 Forloren hare m. skysauce, kartofler, ribsgele og asier
Torsdag d. 21/1 Mørbradgryde m. ris og salat
Fredag d. 22/1 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, kartofler, tyttebær og asier

Mandag d. 25/1 Kalkunbryst med bagt kartoffel og salat
Tirsdag d. 26/1 Dagens fisk
Onsdag d. 27/1 Frikadeller m. skysauce, kartofler og agurkesalat
Torsdag d. 28/1 Skinke m. flødekartofler og salat
Fredag 29/1 Gl. dags oksesteg m. skysauce, glaseret løg og kartofler  


 

 
Dagens ret - kan også tages med hjem

Pris 69,-

Ret til ændringer forbeholdes


Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt