DAGENS RET 

 

Januar

Onsdag d. 1/1 Nytårsdag LUKKET
Torsdag d. 2/1 Tyndsteg m. bagt kartoffel, salat, bearnaise.
Fredag d. 3/1 Skinkeschnitzel m. stegte kartofler, ærter og bearnaisesauce

Mandag d. 6/1 ½ kylling kartofler, skysauce og agurkesalat
Tirsdag d. 7/1 Dagens fisk
Onsdag d. 8/1 Brændende kærlighed m. kartoffelmos og rødbeder
Torsdag d. 9/1 Skinke m. flødekartofler og salat
Fredag d. 10/1 Oksesteg m. glaseret perleløg, kartofler, skysauce og asier.

Mandag d. 13/1 Stegt kyllingebryst m. karrysauce, ris og grønt
Tirsdag d. 14/1 Dagens fisk
Onsdag d. 15/1 Biksemad m. bearnaise og rødbeder
Torsdag d. 16/1 Peberhakkebøf m. pebersauce, salat og kartoffelbåde
Fredag d. 17/1 Mørbradgryde m. ris og salat

Mandag d. 20/1 Lasagne m. salat og brød
Tirsdag d. 21/1 Dagens fisk
Onsdag d. 22/1 Gule ærter m. medister, kogt flæsk, kartofler, sennep og rødbeder
Torsdag d. 23/1 Herregårdsbøf m. kartoffelbåde, bearnaisesauce og bønnesalat
Fredag d. 24/1 Flæskesteg m. skysauce, kartofler og rødkål

Mandag d. 27/1 Bagt kartoffel m. kylling eller skinke samt salat
Tirsdag d. 28/1 Dagens fisk
Onsdag d. 29/1 Frikadeller m. skysauce, kartofler og agurkesalat
Torsdag d. 30/1 Gullaschsuppe m. creme fraiche og brød
Fredag d. 31/1 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, kartofler, tyttebær og asier

 

Februar

Mandag d. 3/2 Chili con carne m. ris og salat
Tirsdag. d 4/2 Dagens fisk
Onsdag d. 5/2 Boller i karry m. ris og råkost.
Torsdag d. 6/2 Helstegt nakkesteg m. skysauce, stegte kartofler og blomkålssalat
Fredag d. 7/2 Kalvesteg m. skysauce, kartofler og rodfrugter.

Mandag d. 10/2 Ristaffel m. div. tilbehør.
Tirsdag d. 11/2 Dagens fisk
Onsdag d. 12/2 Medister m. stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder.
Torsdag d. 13/2 Gullasch m. kartoffelmos og rødbeder.
Fredag d. 14/2 Helstegt svinemørbrad, stegte kartofler, blomkålssalat champignonsauce

Mandag d. 17/2 Koteletter i fad m. ris og salat
Tirsdag d. 18/2 Dagens fisk
Onsdag d. 19/2 Kogt okse m. peberrodssauce, kartofler og grønt
Torsdag d. 20/2 Forloren hare m. skysauce, kartofler, asier og ribsgelé.
Fredag d. 21/2 Flæskesteg m. rødkål, skysauce og kartofler.

Mandag d. 24/1 Kylling i karry m. ris og råkost
Tirsdag d. 25/1 Dagens fisk
Onsdag d. 26/1 Mørbradgryde m. kartoffelbåde og salat
Torsdag d. 27/1 Rullesteg m. skysauce, kartofler og surt.
Fredag d. 28/2 Bøf Stroganoff m. kartoffelmos og rødbedesalat

 

 

 
Dagens ret

Pris 69,-

Ret til ændringer forbeholdes


Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt