DAGENS RET 

 


FEBRUAR

Mandag d. 25/1 Kylling i karry m. ris og råkost
Tirsdag d. 26/1 Dagens fisk
Onsdag d. 27/1 Mørbradgryde m. kartoffelbåde og salat
Torsdag d. 28/1 Rullesteg m. skysauce, kartofler og surt.

 

MARTS

Fredag den 1. marts Skinke med flødekartofler og salat

 

Mandag den 4. marts Kylling med parmaskinke, pimentsauce, kartoffelbåde og salat
Tirsdag den 5. marts Dagens fisk
Onsdag den 6. marts Skipperlabskovs lavet på skinketern med rødbede og purløg
Torsdag den 7. marts Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og surt
Fredag den 8. marts Mørbradgryde med ris og salat

 

Mandag den 11. marts Krydret nakkekam med rødvinssauce, stegte kartofler og bønnesalat
Tirsdag den 12. marts Dagens fisk
Onsdag den 613. marts Brændende kærlighed med kartoffelmos, rødbeder
Torsdag den 14. marts Krebinet med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
Fredag den 15. marts Gammeldags oksesteg med kartofler, tyttebær og asier

 

Mandag den 18. marts Hamburgerryg med stuvet spinat, brune kartofler og karotter
Tirsdag den 19. marts Dagens fisk
Onsdag den 20. marts Brunkål med kogt flæsk, medister og rødbeder
Torsdag den 21. marts Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder
Fredag den 22. marts Flæskesteg med hvide kartofler, skysauce og rødkål

 

Mandag den 25. marts Lasagne med salat og brød
Tirsdag den 26. marts Dagens fisk
Onsdag den 27. marts Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og rødbeder
Torsdag den 28. marts Skinkeschnitzel med stegte kartofler, bearnaisesauce og ærter
Fredag den 29. marts Tyndsteg med ½ bagte kartofler, salat og bearnaicesauce


APRIL

Mandag den 1. april Frikadeller med skysauce, kartofler og surt

Tirsdag den 2. april Dagens fisk

Onsdag den 3. april Kylling i karry med ris og råkost

Torsdag den 4. april Hakkebøf med pebersauce, kartoffelbåde og salat

Fredag den 5. april Kalv stegt som vildt med vildtsauce, kartofler, asier og tyttebær

 

Mandag den 8. april Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag den 9. april Dagens fisk

Onsdag den 10. april ½ kylling med kartofler, skysauce og agurkesalat

Torsdag den 11. april Mørbradbøffer med champignonsauce, kartofler og salat

Fredag den 12. april Tyndsteg med flødekartofler og salat

 

Mandag den 15. april Rullesteg med skysauce, surt og kartofler

Tirsdag den 16. april Dagens fisk

Onsdag den 17. april Tyndsteg med flødekartofler og salat

Torsdag den 18. april Skærtorsdag LUKKET

Fredag den 19. april Langfredag LUKKET

Lørdag den 20. april Påskebord fra kl. 10.00-13.00

Søndag den 21. april Påskedag LUKKET

 

Mandag den 22. april 2. Påskedag LUKKET

Tirsdag den 23. april Dagens fisk

Onsdag den 24. april Forloren hare med skysauce, kartofler, asier og ribsgelé

Torsdag den 25. april Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder

Fredag den 26. april Flæskesteg med rødkål, kartofler og skysauce Ris a la mande til kun 15,-

 

 

 
Dagens ret

Pris 69,-

Ret til ændringer forbeholdes


Spisekrogens åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt