DAGENS RET 

 

 

April 

Tirsdag d. 6/4 Dagens fisk
Onsdag d. 7/4 Frikadeller m. skysauce, kartofler og surt
Torsdag d. 8/4 Hakkebøf m. pebersauce, kartoffelbåde og salat
Fredag d. 9/4 Kalv stegt som vildt m. vildtsauce, kartofler, asier og tyttebær

Mandag d. 12/4 Millionbøf m. kartoffelmos og rødbeder
Tirsdag d. 13/4 Dagens fisk
Onsdag d. 14/4 Forloren hare m. skysauce, kartofler, asier og ribsgelé
Torsdag d. 15/4 Parprikagryde med kartoffelbåde og salat
Fredag d. 16/4 Skinke m. flødekartofler og salat

Mandag d. 19/4 Rullesteg m. skysauce, surt og kartofler
Tirsdag d. 20/4 Dagens fisk
Onsdag d. 21/4 Skinkeschnitzel m. stegte kartofler, bearnaisesauce og ærter
Torsdag d. 22/4 Mørbradbøffer m. champignonsauce, kartofler og salat
Fredag d. 23/4 Tyndsteg m. bagt kartoffel og salat

Mandag d. 26/4 Mørbradgryde m. ris og salat
Tirsdag d. 27/4 Dagens fisk
Onsdag d. 28/4 Koteletter i fad m. ris og salat
Torsdag d. 29/4 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler
Fredag d. 30/4 Bededag LUKKET


 

 

Dagens ret - kan også tages med hjem

Pris 69,-

Ret til ændringer forbeholdes


Vores åbningstider under de nuværende restriktioner
Mandag-fredag 8.00-18.00
Lørdag-søndag 8.00-15.00


Spisekrogens sædvanlige åbningstider
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag - Søndag 8.00-15.00
Dagens ret serveres fra kl 11.00

Vi lukker for servering ½ time før ovennævnte tider

Ret til ændringer forbeholdt