Gaveregn fra Kvickly til foreninger

Helsinge Brugsforening har tirsdag uddelt de første 50.000 kroner fra den nyoprettede sponsor-pulje, der blev vedtaget i foråret på foreningens generalforsamling. De rare gavechecks blev uddelt i Spisekrogen i Kvickly af formand Jan Borgen samt Kirsten Nielsen, Irene Drifte og Peter Didriksen, der har stået for vurderingen af ansøgningerne.

- Vi giver støtte til udvalgte lokale initiativer og projekter, som er drevet af frivillige ildsjæle, baseret på fællesskab og som ligger inden for Kvickly Helsinges nærområde. Støtten kan være til projekter i allerede etablerede foreninger eller til helt nye projekter. Vi er rigtig glade, og stolte af at kunne hjælpe det frivillige foreningsarbejde på denne måde, understreger formanden. ​

Følgende foreninger er tilgodeset: Nordtrim og Gym Helsinges bootcamp-afdeling, Helsinge Fodbold årgang 2006 drenge, DDS Ramløse spejder, Græsted og Omegns Rideklub, Mandagsmotion for demensramte og deres pårørende, Tisvilde Billedfestival, Helsingegårdens Venner, Helsinge Svømmeklub, Kunstværkstederne Møllestien, Frivilligcenter Helsinge, Den Frivillige Lektielæsnings-gruppe, Foreningen Tisvilde Yoga, Tisvilde Hegn Sporlaug og Maarum Rideskole .

Vi hjælper dermed til med mange ting lige fra diverse udstyr til forplejning under aktiviteter, siger Jan Borgen, der tilføjer, at fremtidige uddelinger vil finde sted i forbindelse med generalforsamlingen i Helsinge Brugsforening sidst i april.

 

Billeder gengivet efter aftale med fotograf Jan Stephan

Artiklen er gengivet i sin fulde ordlyd efter aftalen medjournalist Svend Erik Jacobsen  HelsingeOnline

 

gave1

 

gave2

 

gave3

 

gave4

 

gave5

 

Gave6